Despre lucrurile drăguţe

Mi-a fost dat să aud foarte des: “Vai, ce drăguţ! De unde ţi-ai luat? Cuuum, atât de ieftin?! Numai tu le găseşti, ia-mi şi mie!
Şi pentru că am experimentat mulţi de “ia-mi şi mie” de felul ăsta, m-am gândit “să iau” cui doreşte în mod organizat şi să vă fac astfel părtaşi ai vânătorii mele de chilipiruri irezistibile. Pentru că-mi place să descopăr prin magazine lucruri la preţ mic, să nu pierd ofertele bune şi să fac bucurii celor din jurul meu care poate n-au vreme sau chef de scotocit după minuni.
Toate lucrurile drăguţe prezentate pe acest blog, noi sau la mâna a doua (veţi găsi specificat pe fiecare în parte), sunt achiziţionate din ţară sau din străinătate, unele de la branduri renumite, altele de la magazine modeste, cert e că au calităţile pe care le ador: sunt frumoase şi ieftine!
Vă invit deci să vă bucuraţi de “comorile” găsite de mine şi să vă achiziţionaţi ce vă place.
Comanda se face astfel: trimiteţi link-ul produsului pe adresa lucruridragute2013@gmail.com, specificând numele şi adresa de livrare. Produsele vor fi trimise prin poştă, colet, cu plata ramburs. Mai multe despre procedurile de livrare şi plată găsiţi la rubrica Cum cumperi.

*

Ca să vezi mai bine produsele,  dă click pe poze pentru mărire, iar apoi, când vrei să te întorci la pagina de blog, apasă butonul de închidere din stânga sus.
Spor la cumpărături! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s